Zoeken

Doorzoek de website

Stel uw vraag

Akoestische systeemplafonds

Systeemplafond
Akoestische systeemplafonds

Akoestische systeemplafonds die zorgen voor een comfortabel geluidsniveau

Akoestische systeemplafonds om galmproblematiek tegen te gaan? Akoestische systeemplafonds die geschikt zijn voor grote ruimtes? G&P Afbouw is al vele jaren gespecialiseerd in het verzorgen van oplossingsgerichte interieurafbouw. Hierbij kunt u denken aan passende oplossingen op het gebied van zowel vormgeving als geluidsisolatie. De basis van ons bedrijf is al vele jaren geleden gelegd, namelijk in 1974. Vanuit hier hebben we ons steeds verder weten te specialiseren. Eén van onze specialiteiten is het toepassen van systeemplafonds. Of het nu gaat om kantoren, restaurants, kantines of andere ruimtes, wij zorgen voor passende plafonds met een comfortabel geluidsniveau. Hierdoor zullen uw medewerkers en/of gasten zich eerder op hun gemak voelen. Iets wat iedereen natuurlijk wenst.

Akoestische systeemplafonds voor geluidsabsorptie

Bij het inrichten van een gebouw of ruimte is het belangrijk om rekening te houden met de akoestiek. Niets is zo vervelend als bijvoorbeeld uiteten gaan in een restaurant waar het een ‘kippenhok’ is. Door de herrie kunnen jullie elkaar amper verstaan. Met akoestische systeemplafonds is dit gelukkig verleden tijd. Hiermee kan de akoestiek in een ruimte gestuurd en zo beïnvloed worden. Het zorgt ervoor dat u het geluid onder controle houdt. Welke systeemplafonds er nodig zijn en hoe deze toegepast worden is o.a. afhankelijk van:

  • De spraakverstaanbaarheid
  • De nagalmtijd
  • De ruimte
  • Het geluidsniveau
  • De grootte

Om dit te kunnen beoordelen komen wij graag bij u langs. We bekijken de ruimte en geven u eerlijk en deskundig advies.

Interieurafbouwer voor akoestische systeemplafonds

Als interieurafbouwer zijn wij gespecialiseerd in het leveren en monteren van akoestische systeemplafonds. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de Rockfon Mono Acoustic plafonds, de OWAplan plafonds, Ri-acoustic of Asona plafonds. Wilt u ook de akoestiek in uw ruimte verbeteren? Een specialist nodig die u hierin kan adviseren en tevens passende systemen kan monteren? Maak dan een afspraak. Naast akoestiek kunnen wij detailoplossingen bieden op het gebied van brandpreventie, licht en esthetiek.

Maak a.u.b. uw keuze

G&P Afbouw logo
G&P Afbouw
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in