Zoeken

Doorzoek de website

Stel uw vraag

Akoestische systeemplafonds

Systeemplafond
Akoestische systeemplafonds

Akoestische systeemplafonds verkrijgbaar bij GP Afbouw

Heeft u weleens last gehad van galmproblematiek in een grote ruimte? Het kan een vervelende en oncomfortabele situatie creëren voor zowel medewerkers als gasten. Onze specialiteit? Akoestische systeemplafonds die zorgen voor geluidsabsorptie en zo de akoestiek in een ruimte beïnvloeden. Ons bedrijf heeft al ruim 40 jaar ervaring in de afbouwbranche en hebben ons in de loop der jaren steeds verder weten te specialiseren. Hierbij kijken wij niet alleen naar de vormgeving van een ruimte, maar ook naar de geluidsisolatie.  

Een comfortabel geluidsniveau is essentieel voor een prettige werkomgeving. Onze systeemplafonds benutten het volledige oppervlak van de ruimte waar ze worden gemonteerd en zorgen zo voor een optimale geluidsabsorptie. Hierdoor zullen uw medewerkers en/of gasten zich prettiger voelen en zich beter kunnen concentreren. Zo hebben wij deze toegepast bij: 

  • Kantoren 
  • Ziekenhuizen 
  • Scholen 
  • Grote panden 

Akoestische systeemplafonds: de beste oplossing 

Een goede akoestiek is belangrijk voor elke ruimte, of het nu gaat om een kantoor, restaurant of kantine. Niemand wil immers in een ruimte zijn waar je elkaar niet kunt verstaan vanwege de galm. Gelukkig biedt een systeemplafond hiervoor de perfecte oplossing. G&P Afbouw is een interieurbouwer die zich richt op het leveren en monteren. Bij ons staat het bieden van maatwerkoplossingen hoog in het vaandel. Het toepassen van deze plafonds is maatwerk en hangt af van verschillende factoren, waaronder: 

  • De spraakverstaanbaarheid 
  • De nagalmtijd 
  • De ruimte 
  • Het geluidsniveau 
  • De grootte 

Akoestische systeemplafonds van een gespecialiseerde interieurafbouwer  

Een goede akoestiek is essentieel in een werkomgeving, waar het belangrijk is dat uw werknemers zich goed kunnen concentreren zonder hinderlijke galmen. Het plafond speelt hierin een grote rol. Harde plafonds van beton of gips kaatsen geluidsgolven terug, wat leidt tot storende galmen. Met een akoestisch systeemplafond wordt het geluid daarentegen geabsorbeerd, waardoor de galm wordt verminderd en een prettige werkomgeving wordt gecreëerd. Wij bieden verschillende systemen aan, waaronder de Rockfon Mono Acoustic plafonds, de OWAplan plafonds, Ri-acoustic en Asona plafonds. Naast akoestiek bieden wij ook oplossingen voor brandpreventie en licht.  

Neem contact op voor een akoestisch systeemplafond 

Wilt u de galmproblematiek in uw ruimte aanpakken en zorgen voor een comfortabel geluidsniveau? G&P Afbouw biedt snelle en effectieve oplossingen op het gebied van akoestische systeemplafonds. We staan bekend om onze snelle reactietijden en efficiënte service. Ons team van experts werkt nauw met u samen om de beste oplossing voor uw situatie te vinden, dus neem snel contact op! Met onze ruime ervaring in diverse sectoren, van bouwbedrijven tot overheidsinstellingen, garanderen we niet alleen kwaliteit maar ook tevredenheid bij elk project. Kies voor G&P Afbouw en ervaar het verschil in uw werkomgeving. 

Maak a.u.b. uw keuze

G&P Afbouw logo
G&P Afbouw
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in