Zoeken

Doorzoek de website

Stel uw vraag

Akoestische systeemplafonds | Rotterdam

Systeemplafond
Rotterdam

Akoestische systeemplafonds voor panden in de buurt van Rotterdam en omgeving

Akoestische systeemplafonds voor uw pand in de buurt van Rotterdam? Speciaal voor het absorberen en beïnvloeden van geluid in grote ruimtes? Daarvoor moet u beslist bij G&P Afbouw zijn. G&P Afbouw houdt zich bezig met oplossingsgerichte interieurafbouw en biedt passende oplossingen voor zaken als:

  • Akoestiek
  • Esthetiek
  • Licht
  • Brandpreventie

Al meer dan 30 jaar houden wij ons bezig met vraagstukken in de droge afbouwsector voor klanten in Rotterdam en omgeving. Met een team vaste medewerkers verzorgen wij verschillende projecten. Daarnaast werken wij samen met partijen voor verdere projectleiding. Ook werken wij in al onze projecten nauw samen met de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van "afbouwend Nederland", die met hun technische rapportages onze processen kunnen ondersteunen.

Akoestische systeemplafonds voor maximale demping

Bij de binnen afwerking van bedrijfspanden, winkels en bijvoorbeeld restaurants is de aandacht voor het plafond en de akoestiek van groot belang. Met de juiste geluidsabsorptie wordt namelijk het comfort in de ruimte verbetert. Vooral tijdens werk kan dit zorgen voor betere arbeidsproductiviteit. Werken in een rumoerige ruimte zorgt namelijk voor veel afleiding. Ons team kan akoestische systeemplafonds in de buurt van Rotterdam en omgeving monteren. Wij leveren de beste kwaliteit en werken o.a. met de Rockfon Mono Acoustic plafonds, de OWAplan plafonds, Ri-acoustic of Asona plafonds.

Akoestische systeemplafonds voorkomen overlast

Wilt u geen overlast hebben van naast liggende ruimten? Wilt u het geluid in uw restaurant of collegegaal in de buurt van Rotterdam dempen? Geluid speelt in deze tijd een steeds belangrijkere rol in de bepaling van de plafonds. Plafonds zijn namelijk niet alleen uitstraling en speerbepalend maar zorgen ook voor een goede akoestiek. Bent u benieuwd wat er voor uw situatie passend is? Welke plafonds u nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u van advies en uw pand van akoestische afwerkingen met geschikte plafonds.

G&P Afbouw logo
G&P Afbouw
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in