Home - slideshow tekst

Oplossingsgerichte
interieurafbouw

"Oplossingsgerichte Interieurafbouw" betekent voor ons meer dan alleen de materialen leveren en monteren. Het zoeken naar detailoplossingen in vormgeving, geluidsisolatie, ruimte-akoestiek, brandpreventie en lichttechniek is kenmerkend voor de dienstverlening die wij onze klanten bieden.

Bekijk projecten Lees meer

G&P Afbouw logo
G&P Afbouw

Zoeken

Doorzoek de website

Over ons

Over ons

De basis van ons bedrijf is gelegd in 1974. Onder de vlag van Louwerse & de Priester, later Raab Karcher, werd gestart met de verkoop van systeemplafonds. Dit groeide snel uit met metalstud wanden en systeemwanden. In 1992 werd de naam, na overname van een noordelijk afbouwbedrijf, veranderd in De Graaf & de Priester.

In 1995 nam het toenmalig managementteam (de heren Maljaars, Wattel en Jacobs) het bedrijf over van Raab Karcher, waarbij de naam wijzigde in het huidige G&P Afbouw BV.

En met de nieuwe directie (Frank Jacobs en Walter Geuze) gaat G&P Afbouw  zichzelf vernieuwd profileren op een nieuw locatie, vanaf 1-1-2022 zijn we nl. gevestigd in de Florijnstraat 9 te Etten-Leur.................

Lees verder

G&P Afbouw logo
G&P Afbouw
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Diensten

Onze diensten

G&P Afbouw heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd als totaalafbouwer nadat een casco van een gebouw er staat. De gehele afbouw die moet worden voltooid kunnen wij, deels met onze vaste partners voor o.a. vloerbedekking, schilderwerk en tegelwerk, akoestisch spuitwerk voor u uitvoeren. Natuurlijk begint alles met onze "basis-afbouw" van metalstudwanden incl kozijnen en deuren, afmessen in alle gewenste klasses, glaswanden, systeemplafonds of vaste gipsplafonds, koven, betimmeringen, vensterbanken en plinten. 

Bekijk ons aanbod

G&P Afbouw logo
G&P Afbouw