Zoeken

Doorzoek de website

Stel uw vraag

Akoestische systeemplafonds | Breda

Breda

Het belang van een comfortabel geluidsniveau wordt bij G&P Afbouw erkend 

Een comfortabel geluidsniveau is niet alleen essentieel voor een prettige werkomgeving, maar ook voor andere soorten ruimtes, zoals restaurants en kantines. Bij G&P Afbouw begrijpen we dat geluidsisolatie een belangrijk aspect is van de algehele vormgeving van een ruimte. Daarom kijken wij niet alleen naar esthetiek, maar ook naar de functionele eigenschappen van de akoestiek. Met onze expertise op het gebied van akoestische systeemplafonds kunnen wij galmproblematiek in grote ruimtes effectief aanpakken en een comfortabel geluidsniveau creëren voor iedereen die zich in die ruimte bevindt. Of het nu gaat om een kantoor, een school of een restaurant in de omgeving van Breda, wij hebben de oplossing voor uw akoestische uitdagingen. 

Door het gebruik van hoogwaardige materialen en onze jarenlange ervaring in de afbouwbranche, kunnen we de akoestiek van elke ruimte verbeteren en een comfortabel geluidsniveau creëren. Onze systeemplafonds zijn ontworpen om het volledige oppervlak van de ruimte te benutten en zo een optimale geluidsabsorptie te bereiken. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers en/of gasten zich prettiger voelen en zich beter kunnen concentreren, wat resulteert in een productievere en efficiëntere werkomgeving. Ons assortiment van akoestische systeemplafonds biedt een passende oplossing voor verschillende soorten ruimtes: 

  • Kantoren 
  • Ziekenhuizen 
  • Scholen 
  • Grote panden 

Bij G&P Afbouw zijn we gespecialiseerd in het leveren en monteren van akoestische systeemplafonds op maat 

Een slechte akoestiek kan een ruimte oncomfortabel maken en het moeilijk maken om te communiceren. Dit is waar systeemplafonds van pas komen. Wij zorgen ervoor dat het systeemplafond de akoestiek verbetert en past bij het ontwerp van de ruimte. Onze expertise op dit gebied is van onschatbare waarde voor het creëren van een comfortabele en functionele ruimte. 

Elk project heeft verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van het juiste plafondtype. Denk hierbij aan: 

  • De spraakverstaanbaarheid 
  • De nagalmtijd 
  • De ruimte 
  • Het geluidsniveau 
  • De grootte 

Onze expertise ligt bij het leveren en monteren van maatwerk akoestische systeemplafonds die perfect aansluiten bij uw behoeften. Maar onze service stopt niet bij het leveren van producten. We komen graag bij u langs in Breda en omgeving om de ruimte te beoordelen en deskundig advies te geven over welke oplossingen het beste werken voor uw situatie. Of het nu gaat om kantoren, scholen of grote panden, we hebben ruime ervaring in het leveren van systeemplafonds voor verschillende sectoren en hebben zelfs gewerkt met de overheid. Neem contact op met G&P Afbouw en geniet van hoogwaardige kwaliteitsproducten en professionele service.  

Geef galm geen kans met akoestische systeemplafonds van G&P Afbouw!  

Het is belangrijk dat uw werknemers zich in een prettige werkomgeving bevinden zonder gestoord te worden door hinderlijke galmen. Harde plafonds weerkaatsen echter het geluid, waardoor er een storende galm ontstaat. Met onze akoestische systeemplafonds wordt het geluid juist geabsorbeerd, waardoor uw werknemers in alle rust en concentratie kunnen werken. Wij bieden verschillende systemen aan, zoals Rockfon Mono Acoustic, OWAplan, Ri-acoustic en Asona plafonds, en daarnaast bieden wij ook oplossingen voor brandpreventie, licht en esthetiek. Kies voor G&P Afbouw en laat uw werknemers werken in een prettige omgeving met een perfecte akoestiek! 

G&P Afbouw logo
G&P Afbouw
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in