Zoeken

Doorzoek de website

Stel uw vraag

Akoestische systeemplafonds | Tilburg

Tilburg

We begrijpen het belang van een comfortabel geluidsniveau bij G&P Afbouw 

Bij G&P Afbouw hebben we een diepgaand begrip van het belang van een aangenaam geluidsniveau en de nadelige gevolgen van galmproblematiek in grote ruimtes, die zowel medewerkers als gasten ongemak kunnen bezorgen. Onze specialiteit ligt in het ontwerpen en installeren van akoestische systeemplafonds, die een uitstekende geluidsabsorptie bieden en de akoestiek in een ruimte kunnen beïnvloeden. Met meer dan 40 jaar ervaring in de afbouwbranche hebben we ons voortdurend gespecialiseerd, waarbij we niet alleen rekening houden met de vormgeving van een ruimte, maar ook met de geluidsisolatie. Dit is met name belangrijk in grote ruimtes zoals kantoren, restaurants en kantines, waar een optimale geluidsbalans van essentieel belang is. 

Een aangenaam geluidsniveau is cruciaal voor het creëren van een comfortabele werkomgeving. Onze systeemplafonds maken optimaal gebruik van het oppervlak van de ruimte waarin ze worden gemonteerd, wat resulteert in een uitstekende geluidsabsorptie. Hierdoor zullen uw medewerkers en gasten zich op hun gemak voelen en zich beter kunnen concentreren op hun werkzaamheden. Dit is dan ook de reden waarom we onze systeemplafonds hebben geïnstalleerd in diverse omgevingen, waaronder: 

  • Kantoren 
  • Ziekenhuizen 
  • Scholen 
  • Grote panden 

In de buurt van Tilburg en omgeving. 

Verbeter de akoestiek met onze systeemplafonds 

Een optimale akoestiek is van groot belang voor elke ruimte, of het nu gaat om een kantoor, restaurant of kantine. Niemand wil zich immers bevinden in een ruimte waar men elkaar niet kan verstaan vanwege storende galmen. Gelukkig biedt een systeemplafond de perfecte oplossing voor dit probleem. G&P Afbouw is een gerenommeerde interieurbouwer die zich toelegt op het leveren en monteren van op maat gemaakte (akoestische) systeemplafonds in de omgeving van Tilburg. Bij ons staat het leveren van maatwerkoplossingen hoog in het vaandel. De toepassing van akoestische systeemplafonds is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, waaronder: 

  • De spraakverstaanbaarheid 
  • De nagalmtijd 
  • De ruimte 
  • Het geluidsniveau 
  • De grootte 

Bij G&P Afbouw zijn we gespecialiseerd in het leveren en monteren van akoestische systeemplafonds op maat die volledig aansluiten op uw behoeften. Maar onze service beperkt zich niet tot de levering van producten. We nemen graag een kijkje ter plaatse om de ruimte te evalueren en deskundig advies te geven over de beste oplossingen voor uw situatie. Of het nu gaat om kantoren, scholen of grote gebouwen, we hebben uitgebreide ervaring in het leveren van systeemplafonds voor verschillende sectoren, waaronder zelfs overheidsinstanties. Neem contact op met G&P Afbouw en geniet van hoogwaardige kwaliteitsproducten en professionele service. 

Creëer een ideale akoestiek met de maatwerkoplossingen van G&P Afbouw 

G&P Afbouw biedt akoestische systeemplafonds als oplossing tegen storende galmen in uw werkomgeving. Een harde ondergrond zorgt namelijk voor een ongewenste echo die afleidend kan zijn voor uw werknemers. In tegenstelling tot deze harde plafonds, absorberen onze akoestische systeemplafonds het geluid. Dit zorgt voor een comfortabele werkomgeving waarin uw werknemers ongestoord kunnen werken. Bij G&P Afbouw bieden wij diverse systemen, zoals Rockfon Mono Acoustic, OWAplan, Ri-acoustic en Asona plafonds, evenals oplossingen voor brandpreventie, licht en esthetiek. Kies voor ons en creëer een aangename werkomgeving voor uw werknemers met een perfecte akoestiek! 

G&P Afbouw logo
G&P Afbouw
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in