Systeemplafonds - Systeemwanden - Projectvloeren - Betimmeringen - Totaalafbouw
Menu
Systeemplafonds

(Akoestische) systeemplafonds in uw pand laten plaatsen door G&P Afbouw

(Akoestische) systeemplafonds in uw pand laten plaatsen? Last van galmproblematiek? Betere geluidsisolatie? G&P Afbouw is een oplossingsgerichte interieurafbouwer en kan (Akoestische) systeemplafonds leveren en monteren. Als afbouwbedrijf staan wij bekend om onze maatwerkoplossingen waarbij we rekening houden met aspecten als vormgeving, geluid, ruimte en licht. Nieuwe systeemplafonds nodig? Laat u dan deskundig adviseren door ons team. Graag nodigen wij u uit om uw wensen in kaart te brengen. Ook kunnen we langs komen om het pand te bekijken en vervolgens een passend plan op te kunnen stellen. In de afgelopen jaren hebben wij voor verschillende bouwbedrijven, industrieën en de overheid (Akoestische) systeemplafonds en meer mogen leveren. Als u kiest voor G&P Afbouw bent u verzekerd van kwaliteitsproducten. Bekijk deze gerust op onze website.

Verschillende (Akoestische) systeemplafonds

Niets is zo vervelend als een nagalm in een kantoor of leslokaal. Last van een nare echo? Kies dan voor (Akoestische) systeemplafonds. G&P Afbouw kan verschillende soorten (Akoestische) systeemplafonds leveren en monteren. Bij veel opdrachtgevers hebben wij deze toegepast voor geluidsabsorptie. (Akoestische) systeemplafonds benutten namelijk het volledige oppervlak van een bepaalde ruimte waar deze worden gemonteerd. Zo hebben wij deze toegepast bij:

  • Kantoren
  • Ziekenhuizen
  • Scholen
  • Grote panden

Welke (Akoestische) systeemplafonds wij toepassen hangt af van de ruimte waar het om gaat. Door de diverse mogelijkheden kunnen deze aangepast worden aan de stijl van de ruimte. De akoestiek in een ruimte verbeteren? Schakel G&P Afbouw in.

Maak a.u.b. uw keuze:

G&P Afbouw logo
G&P Afbouw
(Akoestische) systeemplafonds in uw pand laten plaatsen door G&P Afbouw
Laat uw reactie achter
Copyright © G&P Afbouw 2021 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site Index | Privacyverklaring