Zoeken

Doorzoek de website

Stel uw vraag

Systeemplafonds

(Akoestische) systeemplafonds in uw pand laten plaatsen door G&P Afbouw
Systeemplafonds

Systeemplafonds laten plaatsen

Wilt u de akoestiek in de ruimte verbeteren? Dan is een systeemplafond de perfecte oplossing. G&P Afbouw is een oplossingsgerichte interieurbouwer en kan (akoestische) systeemplafonds leveren en monteren. Als afbouwbedrijf staan wij bekend om onze maatwerkoplossingen waarbij we rekening houden met aspecten als vormgeving, geluid, ruimte en licht. Nieuwe systeemplafonds nodig? Laat u dan adviseren door ons team. Graag nodigen wij u uit om uw wensen in kaart te brengen. Ook kunnen wij bij u langskomen om het pand te bekijken en vervolgens een plan op te kunnen stellen. In de afgelopen jaren hebben wij voor verschillende bouwbedrijven, industrieën en de overheid (akoestische) systeemplafonds en meer mogen leveren. Als u kiest voor G&P Afbouw bent u verzekerd van kwaliteitsproducten.

Waarom een akoestisch systeemplafond?

In een werkomgeving is een goede akoestiek er belangrijk. Tijdens het werk is het tenslotte belangrijk dat uw werknemers zich goed kunnen focussen, zonder vervelende galmen. Hierbij heeft het plafond een grote invloed. Harde plafonds van beton of gips zorgen ervoor dat de geluidsgolven worden weerkaatst, wat zorgt voor veel galmen. Bij een akoestisch plafond wordt het geluid geabsorbeerd, wat de galm wegneemt.

Verschillende akoestische systeemplafonds

Heeft u ook last van een nare echo? Kies dan nu voor (akoestische) systeemplafonds. G&P Afbouw kan verschillende soorten (aoestische) systeemplafonds leveren en monteren. Bij veel opdrachtgevers hebben wij deze toegepast voor geluidsabsorptie. (Akoestische) systeemplafonds benutten namelijk het volledige oppervlak van een bepaalde ruimte waar deze worden gemonteerd. Zo hebben wij deze toegepast bij:

  • Kantoren
  • Ziekenhuizen
  • Scholen
  • Grote panden

Welk (akoestische) systeemplafond wij toepassen hangt af van de ruimte waar het om gaat. Door de diverse mogelijkheden kunnen deze aangepast worden aan de stijl van de ruimte. De akoestiek in een ruimte verbeteren? Schakel G&P Afbouw in.

Maak a.u.b. uw keuze

G&P Afbouw logo
G&P Afbouw
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in