Systeemplafonds - Systeemwanden - Projectvloeren - Betimmeringen - Totaalafbouw
Menu
Glazen systeemwanden voor uw kantoor in de buurt van Oirschot gemonteerd door G&P Afbouw
Oirschot

Meer licht in uw kantoor in Oirschot? Laat glazen systeemwanden plaatsen door G&P Afbouw!

Glazen systeemwanden in uw kantoor in de buurt van Oirschot laten plaatsen? Meer licht en transparantie in uw kantoor? Dan zijn de glazen systeemwanden van G&P Afbouw beslist iets voor u! G&P Afbouw is een deskundig, ervaren en gespecialiseerd afbouwbedrijf actief in Oirschot en omgeving dat stijlvolle en lichtdoorlatende ruimtes creëert met glazen systeemwanden. Al vele jaren zijn wij actief in het leveren en monteren van verschillende systeemwanden. Deze zijn:

  • Stijlvol
  • Lichtdoorlatend
  • Chique
  • Isolerend
  • Geluiddempend

Zo is dit de oplossing als u een ruimte wilt verdelen in twee of meer delen op een moderne en praktische manier.

Glazen systeemwanden zijn al direct afgewerkt, er komt geen verf of behang meer aan te pas voor uw bedrijf in Oirschot

G&P Afbouw levert glazen systeemwanden aan verschillende kantoren en industrieën in Oirschot en omgeving. Dit komt omdat deze wanden door zijn plaatsing een direct afgewerkte wand geeft, waarbij dus niet apart hoeft te worden teruggekomen om deze af te messen, te schilderen of te behangen. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen wij glazen systeemwanden met een frame van verschillende materialen leveren. Wat de afwerking betreft zijn er ook allerlei gradaties mogelijk (luxaflex in de glaselementen), en wat kleuren betreft nog meer. Graag informeren wij u hierover.

G&P Afbouw levert snel en efficiënt de glazen systeemwanden met hoogwaardige kwaliteit bij u af

Al vele jaren werken wij samen met bekende en goede fabrikanten van glazen systeemwanden in de buurt van Oirschot. Hierdoor kunnen wij deze wanden snel, goed en efficiënt leveren en kwaliteit garanderen. Met betrekking tot de geluidsisolatie kan dat weer in enkele en dubbele gipsbeplating gevonden worden, deuren met dB eisen en beglazing met oplopende dB waarden. Ook in brandwerendheid liggen er (beperktere) mogelijkheden bij deze wanden. Meer informatie? Benieuwd naar de prijzen van glazen systeemwanden? Neem gerust contact met ons op. Indien wenselijk kunnen wij langskomen in de buurt van Oirschot en omgeving.

G&P Afbouw logo
G&P Afbouw
Laat uw reactie achter
Copyright © G&P Afbouw 2021 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site Index | Privacyverklaring