Systeemplafonds - Systeemwanden - Projectvloeren - Betimmeringen - Totaalafbouw
Menu
Glazen systeemwanden voor uw kantoor in de buurt van Hilvarenbeek gemonteerd door G&P Afbouw
Hilvarenbeek

Glazen systeemwanden voor uw kantoor in de buurt van Hilvarenbeek gemonteerd door G&P Afbouw

Glazen systeemwanden in uw kantoor in de buurt van Hilvarenbeek laten plaatsen? Meer licht en transparantie in uw kantoor? Dan zijn de glazen systeemwanden van G&P Afbouw beslist iets voor u! G&P Afbouw is een deskundig, ervaren en gespecialiseerd afbouwbedrijf actief in Hilvarenbeek en omgeving dat stijlvolle en lichtdoorlatende ruimtes creëert met glazen systeemwanden. Al vele jaren zijn wij actief in het leveren en monteren van verschillende systeemwanden. Deze zijn:

  • Stijlvol
  • Lichtdoorlatend
  • Chique
  • Isolerend
  • Geluiddempend

Zo is dit de oplossing als u een ruimte wilt verdelen in twee of meer delen op een moderne en praktische manier.

Glazen systeemwanden voor kantoren en industrieën in Hilvarenbeek

G&P Afbouw levert glazen systeemwanden aan verschillende kantoren en industrieën in Hilvarenbeek en omgeving. Dit komt omdat deze wanden door zijn plaatsing een direct afgewerkte wand geeft, waarbij dus niet apart hoeft te worden teruggekomen om deze af te messen, te schilderen of te behangen. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen wij glazen systeemwanden met een frame van verschillende materialen leveren. Wat de afwerking betreft zijn er ook allerlei gradaties mogelijk (luxaflex in de glaselementen), en wat kleuren betreft nog meer. Graag informeren wij u hierover.

Glazen systeemwanden van goede kwaliteit

Al vele jaren werken wij samen met bekende en goede fabrikanten van glazen systeemwanden in de buurt van Hilvarenbeek. Hierdoor kunnen wij deze wanden snel, goed en efficiënt leveren en kwaliteit garanderen. Met betrekking tot de geluidsisolatie kan dat weer in enkele en dubbele gipsbeplating gevonden worden, deuren met dB eisen en beglazing met oplopende dB waarden. Ook in brandwerendheid liggen er (beperktere) mogelijkheden bij deze wanden. Meer informatie? Benieuwd naar de prijzen van glazen systeemwanden? Neem gerust contact met ons op. Indien wenselijk kunnen wij langskomen in de buurt van Hilvarenbeek en omgeving.

G&P Afbouw logo
G&P Afbouw
Laat uw reactie achter
Copyright © G&P Afbouw 2020 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site Index | Privacyverklaring