Systeemplafonds - Systeemwanden - Projectvloeren - Betimmeringen - Totaalafbouw
Menu
Over ons tekst

G&P Afbouw - Over ons

Een korte terugblik, met de start van verkopen van systeemplafonds.

De basis van ons bedrijf is gelegd in het jaar 1974. De bouwmaterialenhandel Louwerse & de Priester starte toen met de verkoop van systeemplafonds, wat net uit Amerika was overgewaaid. Dit groeide binnen Louwerse en de Priester al snel door met uitbreidingen op gebied van systeemwanden en vloerbedekkingen; en er ontstond een eigen afdeling genaamd "L & P Afbouwsystemen". Met ook sinds 1980 een aparte vestiging in Breda naast Middelburg. L & P Abouwsysteemen behoorde tot de Raab Karcher Groep die deze activiteiten, net als de bouwmaterialenhandel, graag over Nederland wilden uitspreiden. Daarvoor werd het bedrijf De Graaf Afbouw uit Eelde aangekocht, waardoor de naam veranderde in De Graaf & de Priester.

Door een herziene marktvisie binnende Raab Karcher Groep, en sluting van de vestiging in Eelde, werd het bedrijf in 1995 overgenomen door het toenmalig managementteam (de heren Maljaars, Wattel en Jacobs), waarbij de naam wijzigde in het huidige G & P Afbouw BV.

Sindsdien heeft G & P Afbouw haar kantoren en magazijn gehad aan de Kalshoven in Breda, en na recente pensionering van één van de directeuren is G & P Afbouw verhuisd naar het bedrijventerrein Minervum in Breda, vanwaar wij weer met nieuw elan de ingeslagen weg voortzetten. test

Oplossingsgerichte interieurafbouw.

Wij hebben onszelf daarna als zelfstandige onderneming in de afgelopen 30 jaar meer dan bewezen. Een flink assortiment, stevige klantrelaties en een gezonde omzetgroei onderstrepen onze vooruitgang.

Oplossingsgerichte interieurafbouw betekent pro-actief advies en detailoplossingen in:

  • - Akoestiek
  • - Estethiek
  • - Licht
  • - Brandpreventie, etc.

Wat ieder jaar toeneemt is onze kennis en ervaring in de droge afbouwsector. Door dit specialisme kunnen we blijvend rekenen op een grote groep opdrachtgevers die wij graag bedienen onder ons motto "oplossingsgerichte interieurafbouw". 

 

G&P Afbouw logo
G&P Afbouw
Copyright © G&P Afbouw 2021 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site Index | Privacyverklaring