Systeemplafonds - Systeemwanden - Projectvloeren - Betimmeringen - Totaalafbouw
Menu
Metalstud wanden voor kantoorgebouwen, studentenappartement en meer in de buurt van Spijkenisse en omgeving
Spijkenisse

Metalstud wanden voor kantoorgebouwen, studentenappartement en meer in de buurt van Spijkenisse en omgeving

Metalstudwanden in uw pand in de buurt van Spijkenisse laten monteren? Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van metalstud wanden? Maak dan een afspraak met G&P Afbouw. G&P Afbouw is al vele jaren actief als afbouwbedrijf en gespecialiseerd in het leveren en monteren van metalstud wanden in de buurt van Spijkenisse en daarbuiten. Moeten er nieuwe systeemplafonds in een pand geplaatst worden? Andere glaswanden of vloerbedekking? Wat de verbouwwensen ook zijn, graag zetten wij onze expertise in. Al vele jaren staan wij bekend als vakkundig, betrouwbaar en deskundig bedrijf. Ons team bestaat uit vakmensen die dagelijks met enthousiasme, doorzettingsvermogen en passie voor het vak werkzaamheden uitvoeren. Hiermee kunnen wij elk project, van metalstud wanden tot afwerkingen, succesvol uit voeren.

Voordelen metalstud wanden in de buurt van Spijkenisse

Veel van onze klanten in Spijkenisse en omgeving kiezen voor metalstud wanden. Dit komt mede door de voordelige eigenschappen zoals:

  • Hoge geluidsisolatie
  • Brandwerend
  • Warmte isolerend
  • Licht
  • Snelle gebouwd

De brandwerendheid van metalstud wanden is 30 tot 120 minuten. Daarnaast kan er een goede warmte isolatie worden bereikt als de voorzetwanden een hoge RC waarde wordt gevraagd. Wilt u metalstud wanden in uw pand? Wij kunnen deze toepassen in utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie.

Mogelijkheden met metalstud wanden

Metalstud wanden kunnen wij monteren in panden van klanten in Spijkenisse en omgeving. Voordat wij dit doen is het belangrijk te bespreken van uw wensen zijn. Metalstud wanden kunnen namelijk op verschillende manieren toegepast worden. Van recht tot gebogen en in verschillende maten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Metalstud wanden nodig voor kantoorgebouwen of studentenappartementen in de buurt van Spijkenisse? Neem contact op of bekijk onze website. Graag zijn wij u van dienst als afbouwbedrijf. Naast metalstud wanden kunnen wij nog andere materialen monteren.

G&P Afbouw logo
G&P Afbouw
Laat uw reactie achter
Copyright © G&P Afbouw 2019 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site Index | Privacyverklaring