Zoeken

Doorzoek de website

Stel uw vraag

Metal stud wanden | Dordrecht

Metalstud wanden voor kantoorgebouwen, studentenappartement en meer in de buurt van Dordrecht en omgeving
Dordrecht

Metal stud wanden voor kantoorgebouwen, studentenappartement en meer in de buurt van Dordrecht en omgeving

Metal stud wanden in uw pand in de buurt van Dordrecht laten monteren? Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van metal stud wanden? Maak dan een afspraak met G&P Afbouw. G&P Afbouw is al vele jaren actief als afbouwbedrijf en gespecialiseerd in het leveren en monteren van metal stud wanden in de buurt van Dordrecht en daarbuiten. Moeten er nieuwe systeemplafonds in een pand geplaatst worden? Andere glaswanden of vloerbedekking? Wat de verbouwwensen ook zijn, graag zetten wij onze expertise in. Al vele jaren staan wij bekend als vakkundig, betrouwbaar en deskundig bedrijf. Ons team bestaat uit vakmensen die dagelijks met enthousiasme, doorzettingsvermogen en passie voor het vak werkzaamheden uitvoeren. Hiermee kunnen wij elk project, van metal stud wanden tot afwerkingen, succesvol uit voeren.

Voordelen metal stud wanden in de buurt van Dordrecht

Veel van onze klanten in Dordrecht en omgeving kiezen voor metal stud wanden. Dit komt mede door de voordelige eigenschappen zoals:

  • Hoge geluidsisolatie
  • Brandwerend
  • Warmte isolerend
  • Licht
  • Snelle gebouwd

De brandwerendheid van metal stud wanden is 30 tot 120 minuten. Daarnaast kan er een goede warmte isolatie worden bereikt als de voorzetwanden een hoge RC waarde wordt gevraagd. Wilt u metal stud wanden in uw pand? Wij kunnen deze toepassen in utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie.

Mogelijkheden met metal stud wanden

Metal stud wanden kunnen wij monteren in panden van klanten in Dordrecht en omgeving. Voordat wij dit doen is het belangrijk te bespreken van uw wensen zijn. Metal stud wanden kunnen namelijk op verschillende manieren toegepast worden. Van recht tot gebogen en in verschillende maten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Metal stud wanden nodig voor kantoorgebouwen of studentenappartementen in de buurt van Dordrecht? Neem contact op of bekijk onze website. Graag zijn wij u van dienst als afbouwbedrijf. Naast metal stud wanden kunnen wij nog andere materialen monteren.

G&P Afbouw logo
G&P Afbouw
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in