Zoeken

Doorzoek de website

Stel uw vraag

Metal stud wanden

Metalstud wanden voor utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie.
Metal stud wanden

Metal stud wanden voor utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie.

Metal stud wanden in uw pand laten plaatsen? Nieuwe systeemplafonds? Of andere wensen? G&P Afbouw is hét aangewezen adres voor oplossingsgerichte interieurafbouw. Als flexibel en veelzijdig afbouwbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het leveren en monteren van verschillende materialen, waaronder de bekende metal stud wanden. Als gecertificeerd en ervaren bedrijf kunnen wij ieder project aan. Ons team bestaat uit deskundige medewerkers die kwaliteit centraal hebben staan. Of het nu gaat om metal stud wanden of een complete verbouwing, onze dienstverlening gaat ver. Bij het monteren van metal stud wanden houden we o.a. rekening met de omgeving en uw wensen. Benieuwd naar de producten die wij kunnen leveren? Bekijk dan gerust onze website. Geen klus is ons te klein of groot.

Leveren en monteren van metal stud wanden

Al vele jaren is G&P afbouw gespecialiseerd in het leveren en monteren van metal stud wanden. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kunnen wij metal stud wanden in verschillende hoedanigheden leveren. Hierbij kunt u denken aan:

  • Recht
  • Gebogen
  • 2600 mm
  • 8 meter
  • 9 meter

En nog veel meer. Graag lichten wij de verschillende mogelijkheden op het gebied van metal stud wanden toe. Wij geven advies en werken uw wensen uit in een heldere op maat gesneden offerte. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent. Of u nu een bouwbedrijf heeft, in de industrie werkt of een overheidspand in wilt laten richten met metal stud wanden, bij ons bent u aan het juiste adres.

Maak a.u.b. uw keuze

G&P Afbouw logo
G&P Afbouw
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in