Zoeken

Doorzoek de website

Stel uw vraag

Interieurafbouw

Interieurafbouw laat u verzorgen door specialist G&P Afbouw
Interieurafbouw

Interieurafbouw laat u verzorgen door specialist G&P Afbouw

Interieurafbouw laten verzorgen in uw kantoor, bouwbedrijf of pand in de buurt van Noord Brabant, Zeeland of de Randstad? Voor oplossingsgerichte interieurafbouw moet u beslist bij G&P Afbouw zijn. G&P Afbouw is dagelijks actief in de interieurafbouw en zoekt naar oplossingen in geluidsisolatie, vormgeving, brandpreventie en licht. Daarnaast leveren wij een breed assortiment met verschillende kwaliteitsproducten. Hierbij kunt u denken aan:

  • Systeemwanden
  • Vloerbedekkingen
  • Systeemplafonds
  • Glaswanden
  • Metalstudwanden

Graag verzorgen wij de bouw en afwerking van deze producten in verschillende panden. Al vele jaren staan wij garant voor vakwerk. Wij gebruiken niet alleen bovenstaande goede materialen maar werken met een team ervaren collega’s die al vele jaren actief zijn binnen de interieurbouw.

Totaal interieurafbouw

G&P Afbouw is tevens actief in totaal interieurafbouw. Dit betekend dat wij niet alleen het leveren en monteren van bovenstaande producten verzorgen maar een totaalpakket van de afbouw uitvoeren van een casco pand. Zo nemen wij al het timmerwerk uit handen en verzorgen wij afwerking van plafonds en wanden. Wilt u graag meer informatie over interieurafbouw? Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Graag geven wij passend en deskundig advies. G&P Afbouw heeft tevens nauwe contacten met alle toonaangevende fabrikanten en leveranciers in de afbouw. Deze partijen betrekken wij graag bij de verdere advisering aan u.

Maak a.u.b. uw keuze

G&P Afbouw logo
G&P Afbouw
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in