Zoeken

Doorzoek de website

Stel uw vraag

Glazen systeemwanden

Glazen systeemwanden voor transparante werkplekken met veel licht
Glazen systeemwanden

Glazen systeemwanden

Glazen systeemwanden laten plaatsen? Dan bent u bij G&P aan het juiste adres! Glazen systeemwanden zijn de ideale oplossing voor het creëren van een extra ruimte. Daarnaast kunt u op deze manier ook optimaal gebruikmaken van het daglicht. Een ideale oplossing voor bijvoorbeeld op kantoor. De glazen systeemwanden zorgen namelijk ook voor een goede geluidsisolatie.

G&P Afbouw is gespecialiseerd in het leveren en monteren van glazen systeemwanden. In de afgelopen jaren hebben wij deze dan ook aan vele opdrachtgevers geleverd. Naast glazen systeemwanden leveren wij nog meer producten en verzorgen wij afbouw. Hierbij kunt u denken aan metalstudwanden, Systeemplafonds en diverse soorten systeemwanden.

De voordelen van glazen systeemwanden

Een glazen scheidingswand is een populaire keuze voor het creëren van een extra ruimte. Glazen systeemwanden bieden dan ook een hoop voordelen:

Privacy

Op de glazen systeemwanden kan folie worden geplaatst om te zorgen voor privacy. Dit kan tot ooghoogte worden geplaatst maar uiteraard over de volledige wand.

Moderne uitstraling

Glazen systeemwanden zorgen voor een moderne uitstraling. Of dit nu geplaatst wordt in een nieuwbouw pand of in oudere panden.

Eenvoudig te demonteren

De glazen systeemwanden zijn makkelijk demonteerbaar en te verplaatsen. Hierdoor is de ruimte makkelijk aan te passen of te verplaatsen naar een andere plek in het gebouw.

Glazen systeemwanden passend bij uw eisen

Bij het leveren en plaatsen van de glazen systeemwanden zorgen wij ervoor dat deze volledig aansluiten bij uw eisen en de omgeving. Door de diversiteit in uitvoeringen leveren wij beslist de beste glazen systeemwanden. Ook de kaders waar deze wanden uit opgebouwd worden zijn in verschillende diktes en kleuren te bestellen.

Benieuwd welke systeemwand het beste in uw situatie past? Laat u dan door ons team adviseren. Pas wanneer we passende glazen systeemwanden hebben uitgekozen, komen onze vakbekwame monteurs deze op locatie monteren. Van concept tot realisatie, G&P Afbouw biedt hoogwaardige glazen systeemwanden voor de beste prijs! Benieuwd naar de mogelijkheden voor glazen systeemwanden in uw pand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Maak a.u.b. uw keuze

G&P Afbouw logo
G&P Afbouw
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in