Zoeken

Doorzoek de website

Stel uw vraag

Afbouwbedrijf

Afbouwbedrijf in de buurt van [PLAATSNAAM]? Met onze certificeringen, vakkundige medewerkers en gebruik van moderne technieken staan wij voor u klaar
Afbouwbedrijf

Gespecialiseerd afbouwbedrijf G&P

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd afbouwbedrijf? Dan bent u bij G&P Afbouw aan het juiste adres. Of het nu gaat om het plaatsen van systeemplafondssysteemwanden of vloerbedekking, wij helpen u graag. G&P Afbouw is een oplossingsgericht bouwbedrijf met de nodige jaren aan ervaring. Wij doen meer dan alleen het leveren en installeren van materialen. Samen met onze opdrachtgevers zoeken wij naar perfecte oplossingen als het gaat om afbouw. Hierbij houden we rekening met: akoestiek, geluidsisolatie, vormgeving, lichttechniek en brandpreventie. 

In de afgelopen jaren hebben wij vele klanten tot onze klantenkring mogen rekenen. Of het nu gaat om bouwbedrijven of de overheid, wij staan voor onze klanten klaar. 

Wat is de afbouwfase?

De afbouwfase volgt als de ruwbouwfase volledig is afgerond. In de ruwbouwfase wordt het casco van het gebouw geplaatst en wordt dit wind- en waterdicht gemaakt. Wanneer dit gebeurd is, komt de afbouwfase aan bod. In de afbouwfase wordt het gebouw eigenlijk klaar gemaakt voor gebruik. De eisen die gelden bij de afbouwfase zijn per gebouw verschillend. Zo zijn de eisen van woningen anders dan die van kantoren of bedrijfspanden. Bij bedrijfspanden dienen systeemplafonds te worden geplaatst. Bij woningen ligt de focus daarentegen meer op het gebruiksgemak van het pand voor de toekomstige bewoners. 

Neem contact met ons afbouwbedrijf 

Wij zijn al sinds 1974 actief in het vak. Wat begon met het leveren van systeemplafonds is vandaag de dag uitgegroeid tot een bekend en onderscheidend afbouwbedrijf dat een bekend begrip is in deze branche. Dagelijks houden wij ons bezig met oplossingsgerichte interieurafbouw en geven opdrachtgevers deskundig advies. Onze kennis en ervaring zorgt ervoor dat wij specialistisch zijn in het vak. Wij kunnen de volgende diensten aan u leveren: 

Om u een zo goed mogelijke impressie te geven kunt u een aantal van onze gerealiseerde projecten bekijken op onze website! Interesse in een afspraak? Dan kunt u uiteraard contact opnemen.  

Maak a.u.b. uw keuze

G&P Afbouw logo
G&P Afbouw
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in